Sportslørdag

Dato: Lørdag 7. september

Tid: 14:30

Sted: SiO-Hagen

Hvis du mikser sportslige innslag, kubb, øl og god stemning – hva får du da? Jo, det er Sportslørdag i Hagen, dét!

 

Opplegg for sportslørdagen

På lørdagen under festivalen er det igjen duket for Justivalens tradisjonsrike Sportslørdag, med Kluge som sportslig samarbeidspartner. Nytt av året er at vi bytter ut løkkefotball med volleyballturnering, samtidig som det er muligheter for lovsamlingskast, kubb, øl i hånda, pølse i magen og musikk dundrende ut gjennom høyttalerne. Pluss på noen gode venner eller nye bekjentskaper, og så er vi der. Vorspielet kan vel ikke bli stort bedre enn det?

Dørene inn på området vil denne dagen åpne kl. 14, og da vil også baren vår åpne. Vi håper du vil ta deg en tur til Hagen for litt lek og moro, en øl eller to (eller tre) i solskinn, eller som heiagjeng for volleyballagene våre. Vi fyrer opp grillen også, så slipper du å frykte at du må kose deg med rumlende mage. Det blir selvfølgelig pølsefest!

Vi gleder oss til en Sportslørdag utenom det vanlige, og håper på å se deg og vennegjengen i Hagen på lørdag! Det blir selvfølgelig premier til vinnerne av turneringen, men frykt ikke hvis du har troppet opp i tidenes kostyme; de beste kostymene blir også premiert!

 

Påmelding

Følg Justivalen på Facebook for nærmere påmeldingsinformasjon.

Lag for volleyballturneringen må bestå av mellom 4 og 6 personer. Hvert lag kler seg ut i de mest crazy kostymene dere kan finne. Turneringen starter 14:30.