AdeBs e-sportsdag

FIFA 21: King of football has two problems | Atalayar - Las claves del  mundo en tus manos

Dato: søndag 29. august

Tid: 15:00

Sted: Frokostkjelleren

Årets sportsbegivenhet er like rundt hjørnet! Glem fotball-EM og OL i Tokyo. Det er på Justivalens e-sportsdag at de virkelig minneverdige øyeblikkene skapes. Vi i Justivalen ønsker å kombinere god stemning med idrettsprestasjoner fra øverste hylle! For å oppnå det sistnevnte blant en gjeng jusstudenter, fant vi ut at e-sport er den beste løsningen.

Selve e-sportsdagen består av ulike konkurranser. Vi skal blant annet kåre studiets beste FIFA-spiller, der turneringen selvfølgelig arrangeres på e-fotballens største scene (Frokostkjelleren). Enkelte kamper vil gjennomføres på storskjerm med live-kommentering, slik at deltakerne virkelig får kjenne på turneringens viktighet. Forventningspresset, kombinert med varierende promillenivå, gjør at manglende FIFA-ferdigheter kan kompenseres for med en knallhard psyke.

Nærmere informasjon om de øvrige konkurransene kommer etter hvert. Men allerede nå kan vi love at e-sportsdagen blir et perfekt kick-off til en herlig festivaluke! Om du har lyst til å kjenne på konkurranseinstinktet igjen, eller bare ønsker å ha noen å glede deg sammen med til Justivalen, er e-sportsdagen det rette arrangementet for deg.

Vi sees på Frokostkjelleren søndag 29. august, kl. 15:00!