Torgrim Holte

Dato: Torsdag 2. september

Tid: 19:30

Sted: Frederik gate

Som torsdagens underholdningsinnslag har vi gleden av å introdusere illusjonist og hypnotisør Torgrim Holte. Fra før har Torgrim jobbet med Robbie Williams, hypnotisert kongefamilien i Saudi Arabia og turnert verden over i land som for eksempel Kroatia, Thailand og Tunisia. Innenlands har Torgrim gitt ut DVD-er om røykeslutt, vært programleder i “Hjelp, jeg er hypnotisert” og “Over grensen”. Han har også vært på God Morgen Norge for å hjelpe tidligere programleder Signe Tynning med å slutte og røyke på direkten. Torgrim har i tillegg gjestet Skavlan, deltatt i Fangene på fortet, Brille og på 4-stjerners middag.

Dersom du ikke kjenner igjen Torgrim fra noen av disse programmene fra norsk tv, kjenner du han garantert igjen fra Spårtsklubben der han hypnotiserte Erik Follestad under innspilling. Sekvensen ga flere hysterisk morsomme øyeblikk, blant annet der Follestad hypnotiseres til å være fly forbanna.

Vi håper dere gleder dere like mye som oss til å bli fascinert av Torgrims hypnosekunster under Justivalen, i det som blir et spektakulært show! Kanskje er du til og med blant de heldige som blir plukket ut til å delta