Postgirobygget

Dato: Fredag 8. september

Tid: 20:45

Sted: SiO-Hagen

Postgirobygget utmerker seg klart som en av de som klarer å få publikum til å kjenne på en godfølelse og lengte etter sommer med sine ikoniske låter som «Idyll», «En Solskinnsdag» og «Tidløs». For hva byr egentlig på bedre og mer intim stemning enn allsang til byggets folkekjære hits etter et par enheter vin eller pils? Gang på gang har Postgirobygget vist sin evne til å skape magisk og god stemning for oss studenter – noe vi også garanterer når bandet opptrer på Justivalen. Vær klar for allsang!

Postgirobygget er et av Norges mest kjente band, og har gang på gang forsynt det norske folk med radiohits og stemningslåter. Postgirobygget ble selv dannet i studentmiljøet, i miljøet rundt NTNU i Trondheim på 1990-tallet. Bandet er kjent for sine rock- og pop-viser med tekster som mange kan kjenne seg igjen i. Medlemmene er Arne Hurlen, Nils Petter Time, Øyvind Kolset, Per Sarin Madsen, Nicolai Hauan.

 

Nok en gang er Postgirobygget klare for å gjeste Justivalen – denne gangen i idylliske omgivelser i SiO-hagen fredag 8. september.