Arif+Philip Emilio

Dato: Lørdag 9. september

Tid: 21:00

Sted: SiO-Hagen

Arif Salum (31) tok i 2013 farvel med sitt alter ego Phil T. Rich, med minialbumet «Aldri & Alltid», som med sine syv spor var betraktelig mer alvorlig
enn radiohiten «Gal» fra hans første EP «Kom Så Tok Færdiih». «Aldri & Alltid» markerte et ønske
om å jobbe videre som seg selv – Arif.

Han inviterer oss på sin første fullengde «Highend/Asfalt» inn i et kontrastfylt univers gjennom låter hvor det såre akkompagneres av det vakre, og det brutalt ærlige møter det latterlig enkle. Første singel «Kanke Gi Opp» med Magnus Eliassen ble sluppet i januar 2015, og representerer definitivt den lyse siden av asfalten. For allerede på første spor forstår vi at dette er mer enn underholdning. Fra leken pop om å date to jenter samtidig til tekster om egen barndom. Om moren som kom til Norge som asylsøker med to mastergrader, men ingen jobbmuligheter. Nazister i nærmiljøet. Tusenlapper i søppelsekker. Og kjærlighet. Hans vei gjennom musikkbransjen fra da Tungtvann åpnet dørene for norsk rap, og «da Madcon lagde Beggin»/«da Karpe Diem kom og redda verden» til i dag. Om håp og om løgn. Stygt og vakkert. Høyt og lavt. Dyrt og billig. Godt og vondt. «Alene»?

 

I sommer slapp Philip Emilio sin debut-EP «VII». Bak seg har han en rekke bangers, blant annet «Pelikaner», «Skamløs», «Følsom» og «BI$A», der han har samarbeidet med blant annet Arif, Unge Ferrari og Vinz. Mye tyder på at vi har med en av morgendagens store norske rap & r&b-artister å gjøre.

 

Vi ser derfor veldig fram til å se Philip Emilio og Arif på scenen i SiO-hagen lørdag 9. september!