AdeB sin E-sportsdag

Fifa 21 (Credit: EA Sports)

Årets sportsbegivenhet er like rundt hjørnet! Glem fotball-EM og OL i Tokyo. Det er på Justivalens e-sportsdag at de virkelig minneverdige øyeblikkene skapes. Vi i Justivalen ønsker å kombinere god stemning med idrettsprestasjoner fra øverste hylle! For å oppnå det sistnevnte blant en gjeng jusstudenter, fant vi ut at e-sport er den beste løsningen.


FIFA-TURNERING: Selve e-sportsdagen består av ulike konkurranser. Vi skal blant annet kåre studiets beste FIFA-spiller, der turneringen selvfølgelig arrangeres på e-fotballens største scene (Frokostkjelleren). Enkelte kamper vil gjennomføres på storskjerm med live-kommentering, slik at deltakerne virkelig får kjenne på turneringens viktighet. Forventningspresset, kombinert med varierende promillenivå, gjør at manglende FIFA-ferdigheter kan kompenseres for med en knallhard psyke. Vi kan også røpe at vinnerlaget stikker av med en flott premie!Påmelding til FIFA-turneringen gjøres i forkant. Hvert lag må bestå av to personer. Vi åpner også for singel påmelding, slik at man blir tildelt lagkamerat ved oppmøte.Påmelding gjøres her:

BILRACE:I tillegg til FIFA-turnering drar vi i gang konkurranse om hvem som er jussens beste sjåfør. Her er det gode muligheter til å sette vennegjengen på plass.Vinneren stikker av gårde med muligheten til å testkjøre en LAMBORGHINI (!!!) sammen med en proff instruktør – en opplevelse for livet!
ANDRE MORSOMHETER:Det vil også bli tilrettelagt for ulike VR-spill, samt litt Mario Kart-nostalgi!


Vi kan love at e-sportsdagen blir et perfekt kick-off til en herlig festivaluke! Om du har lyst til å kjenne på konkurranseinstinktet igjen, eller bare ønsker å ha noen å glede deg sammen med til Justivalen, er e-sportsdagen det rette arrangementet for deg.Vi sees på Frokostkjelleren søndag 29. august, kl. 15:00!

Hvis du enda ikke er overbevist, kan vi meddele at AdeBs e-sportsdag ledes av eminente Jørgen Bergh. Dette kan ikke bli annet enn fantastisk! Sånn, nå er du overbevist!

Meld deg på for en unik opplevelse du aldri har sett maken: https://docs.google.com/forms/d/1hvTaZJKSvhFZIDaNo7_qhAwSM2ETMGcLq1FzOrCvkz0/edit

<p>Nå er det offisielt: Nye Lamborghini Aventador LP780-4 Ultimae blir siste modell fra merket med ren V12 bensinmotor.</p>