Musti

Justivalen presenterer: Musti!🔥

Vår neste booking er rapper og sanger Ugbad Mustafa Tusuf Noor aka «Musti». Musti er bare 20 år, men har allerede rukket å gi ut debutalbumet «Qoyskayga» (min familie på somali) og EP´en «mimi». Hun har i tillegg sunget et vers på Arifs «Malaika» fra 2019 og ga ut sangen «Sorry» med Sondre Justad den 12. mars, på koronavirusets ettårsdag i Norge.

For debutalbumet ble Musti kåret til årets nykommer på P3 Gull i 2020 og vant 2 priser under spellemannprisen 2020, i klassene «hiphop» og «årets gjennombrudd». Hun har tatt Norge med storm med dype og meningsfylte tekster om barndom, identitet og familie sunget med en sterk fortellerevne og rytme. Inspirert av Gro Harlem Brundtland ønsker Musti å være et forbilde med sangene sine, der hun synger åpent og uanstrengt om egne livserfaringer og tøffe opplevelser.

Musti har tidligere opptrådt på Øyafestivalen i Oslo og Lairofestivalen i Bodø, og vi gleder oss til hun skal vise hva hun er god for på scenen hos oss. Innen den tid er sangene «gro harlem brundtland», «ok rosa blomst», «on the low», «hooyo» og til sist «lion king» slagere som er verdt å merke seg, og som hun opptrådte med under P3 Gull 2020.