Bli medarbeider!

?? Vil du være med på å arrangere jussens største arrangement? ??

Justivalen avholdes fra 4.-9. september 2017 midt i Oslo sentrum; i Sio-Hagen, St. Olavs gate 32. Vi trenger en rekke medarbeidere til å hjelpe oss med å få arrangementet til å gå rundt.

Før selve festivalen braker løs 7.-9. september trenger vi hjelp med distribusjon og rigging av telt og scene på området. Under festivalen trenger vi medarbeidere til å stå i baren, selge billetter, være vakter, holde kontroll på området og til å være i medarbeiderhuset vårt og servere mat og drikke til flinke undersjefer og medarbeidere.

Som medarbeider får du egen t-skjorte, goodiebag og gratis inngang den dagen du jobber. I tillegg får du en god erfaring og mulighet til å stifte bekjentskaper på tvers av alle avdelinger! Dette vil du ikke gå glipp av!

Skulle du ha noen spørsmål må du gjerne sende en mail til administrasjonssjef@justivalen.no.

Påmelding: HER

Facebook: HER