Stand Up

Tradisjon tro blir det også i år stand up med noen av de morsomste folka Norge har å by på. Vi gleder oss til rungende latter i teltet, festlige vitser fra scenen og øl i begge hender. Her kommer en liten introduksjon av Justivalens humorinnslag.

Dato: Fredag 8. september

Tid: 19:30

Sted: SiO-Hagen

 

Jånni kristiansen

Jånni Kristiansen er 65 år, og som han sier selv – midt i livet. Jånni er kalt gudfaren av norsk standup da han var en av de første i Norge som startet med standup på tidlig 90-tallet. Han har en levende og inkluderende form som komiker, og et grunnleggende lyst syn på livet. Jånni er opptatt av varme, engasjement og humor i sine opptredener. Under Justivalen vil Jånni fungere som konferansier, og det kan ikke bli annet enn bli bra!

 

Maria Stavang

Med masse energi, leverer Maria gode observarsjoner med glimt i øyet. Denne jenta er flink til å sjarmere, samtidig som hun er flink til å by på seg selv! Maria har gjort en rask karriere som komiker og fikk i 2016 prisen «Norges beste nykommer» under Humorfest i Bergen. Maria er kanskje aller best kjent under sitt internett-alias “Piateed” hvor hun rocker sosiale medier. Siden hennes på Face- book følges av nesten 100 000 hvor hun ukentlig legger ut morsomme videoer!

 

Henrik Fladseth

Henrik Fladseth er et relativt ferskt tilskudd i den norske underholdningsbransjen, men har rukket mye på kort tid. Med sin unike stil blir han nevnt som et av de virkelig store humortalentene i Norge. Henrik er også veldig synlig på TV og nett om dagen. Han skriver og spiller i sketsjeprogrammet “Sølvrekka” på TV2, og har vært å se i blant annet “Brille” og “Camp Senkveld.” Eller husker du kanskje nettseriene “Havnas helt” og “Mannen som levde på Fretex”?

 

Joachim Skage

Joachim Skage har vært en sentral skikkelse i norsk standup i årevis. Han er en uredd og direkte stand up-komiker som jevnlig fornyer innholdet sitt med reflektert og originalt materiale. Dette er ærlig humor med til tider stor risiko, levert med sjarm og varme. Han er også aktuell med soloshowet ”Rasister er også mennesker”.

 

Sofie Frøysaa

Sofie Frøysaa er ung og fresh – en up and coming komikerstjerne. Hun er for tiden på turné med soloshowet “Ambisiøs og deprimert”, og med sin intelligente og uredde stil evner hun å engasjere publikum. Sofie opptrådte også under
Justivalen i 2015, og hun rocket scenen!