Fiesta Deloitte

Fredagen er det Fiesta! Gjør deg klar for nachos, piñata, fargerike drinker, photobooth og skikkelig fiestastemmning. Vi kombinerer noe nytt med noe gammelt, og det blir Fiesta Deloitte på hele festivalområdet og i Hagen vår ut over de sene nattetimer.

Dato: Fredag 8. september

Tid: 17:00

Sted: SiO-Hagen

På fredagen under festivalen er det duket for hovedsamarbeidspartnerens dag. Tidligere har det vært hagefest i Universitetshagen, i 2013 var det fredagspils i strålende solskinn og i 2015 var det Sirkus Deloitte. I år tar vi det opp enda et hakk, og ønsker alle velkommen til FIESTA DELOITTE på festivalområdet!

Kle deg opp i sombrero og poncho, ta med deg løsbarten og hiv i deg en tequila på veien. På festivalområdet vanker det nachos og piñata, fargerike drinker og kanskje du får kjøpt deg en Corona i baren. Det blir fotovegg og konkurranser, og det er ingen tvil om at din indre Mexicaner vil løpe løpsk. (Vi får krysse fingrene for at en viss president ikke tar seg turen til Hagen denne dagen. Hehe.) Den store, premiefylte piñataen vil dessuten ta seg turen opp på scenen i løpet av kvelden; det blir jo ikke ordentlig konkurranse uten litt heiarop og publikum, vel?

Det blir photobooth og storskjerm med bilder fra kvelden, så du må huske å 1. ha åpen profil på instagram, og 2. hashtagge bildene dine med #fiestadeloitte og #justivalen17!